top of page
PennyLane_vit_web.png

Lägg din energi på rätt saker!

Vi tillverkar wordmallar utifrån dina önskemål. Från befintliga utskrifter eller skisser. Worddokument kan ofta vara trixiga och svårarbetade, sidorna blir lätt stökiga och slutresultatet landar ofta i en kompromiss mot vad man tänkt sig från början. Men man kan faktiskt skapa avancerad layout i Wordmallar, som användare enkelt kan arbeta vidare med.

 

Vi gör det stökiga jobbet åt dig, du sparar både tid och säkert en hel del frustration, så du kan lägga din energi på roligare saker! Vi konverterar loggor och annan vektorgrafik till Words interna format för högsta kvalitet vid utskrift. Bilder som ska vara tillgängliga för användarna läggs i worddokumentets specifika mallbibliotek. Även de typsnitt som ska användas bakas in i dokumentmallen utan att användaren behöver ha dessa installerade i sitt system. Vi skapar formatmallar för allt,  en stor hjälp när dokumentet ska bearbetas av flera användare, med olika kunskapsgrad i programmet. Vi tar även fram en lathund för hur man arbetar i mallen.

Pigga upp presentationen!

Powerpointpresentationer kan vara genomtråkiga eller alldeles lysande. Vi tycker att det sistnämda är en självklarhet, eftersom en engagerad och intresserad åhörare måste väl ändå vara målet med presentationen? Vi hjälper dig att lyfta dina ppt-dokument till en ny nivå.

 

Antingen arbetar vi vidare med din befintliga presentation i ditt företags profil och städar upp och gör den mer levande eller så skapar vi något helt nytt från grunden med ny layout och funktioner som gör din presentation unik och spännande!

 

Du bestämmer själv var nivån ska ligga.

Tack för ditt meddelande!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

KONTAKTA OSS

Penny Lane Communication

Mosebacke torg 6, Stockholm

070-88 99 442

info@pennylanesthlm.se

AoV_seriös.jpg
bottom of page