VILKA ÄR VI? 

Penny Lane är en kreativ reklam- och produktionsbyrå som jobbar efter mottot;

Ha roligt och gör bra saker! Vi är kreatörer och producenter som jobbar engagerat oavsett uppdragets storlek. Med ett brett nätverk så kan vi lösa det mesta som ditt företag behöver inom marknadsföring och kommunikation. 

 

Hos Penny Lane får du den stora byråns erfarenhet med den mindre byråns personliga engagemang där hjärtat alltid är med.

Reklam- och produktionsbyrån Penny Lane Communications ägare och grundare.

Reklam- och produktionsbyrån Penny Lanes ägare och grundare, Victoria Hedblom och Anders Hammarström

 

VAD KUNDER SÄGER OM OSS

Björn Gunnelöf, Bodyflight Sweden:

 

”Vi jobbar mycket aktivt med vår marknadsföring och delar upp planeringen veckovis över året med konstanta uppföljningar och utvärderingar. För oss är det otroligt viktigt att budskapet, tidpunkten och utformningen har en tydlig röd tråd baserad mot de målgrupper vi vänder oss mot vid varje kampanj.

Vi ser klara fördelar med att anlita en professionell byrå som förstår vår affärsidé och våra utmaningar till 100%. Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med Penny Lane som på många sätt hjälpt oss nå de framgångar vi hittills uppnått. Penny Lane är en kreativ byrå med bra idéer som hjälper oss utvecklas i precis rätt riktning – en byrå som jobbar nära och rekommenderas starkt!"

Reklam- och produktionsbyrån Penny Lane - omdömen från kunder