top of page

JUST RIGHT

Just Right är en direktsänd frågesport (quiz) som sänds i mobilappen varje kväll 19.45-20.00, måndag-lördag. Spelaren svarar på 11 frågor med tre svarsalternativ på tid. Klarar man alla frågor är man med och delar på potten på 2.000 kr.

I uppdraget för Just Right har vi uppdaterat den grafiska profilen och implementerat den i Just Right´s alla digitala kanaler, uppdatering av sajt/landningssida, appens startsida och på facebook och instagram. Vi har även fotograferat programledarna och retuscherat bilder och anpassat för inlägg på JR´s sociala medier och bannerkampanjer.

Kreativ produktionsbyrå

Grafisk profil

Den grafiska profilen vi tog fram implementerades i Just Right´s digitala kanaler, en landningssida på webben, appens startsida, programledarnas manuskort och diverse profilprodukter.​

case_sajten.jpg

Bannerkampanj

Vi genomförde en bannerkampanj med målet att öka antalet nerladdningar av appen.

Annons/banners köptes med programmatiskt mediaköp, och målgruppsstyrning/optimering med:
• Retargeting
• Tvillingar
• Geo-fencing
• Sitelist´s

Bannerkampanjen gick på sajter som Aftonbladet, Expressen, Eniro, Tradera, nyheter24 m fl.

case_banners.jpg

Sponsorutskick och säljmaterial

Digitala sponsorsutskick till företag för att erbjuda annonsering i spelet och även säljmaterial för specialsydda företagsquiz. 

case_företag_paddan.jpg

Fotografering & bildretusch

Fotograferingen av programledarna gjordes i Just Right´s studio i Växjö. De fotograferades var och en för sig  och retuscherades sedan ihop till gruppfoton. 

Se flera bilder och retuscher här.

Grupp1_1080x1080.jpg
Grupp2_svart.jpg
bottom of page